Potvrđena optužnica protiv Mike Aleksića; Advokat oštećenih: Godinu dana VIDEO

Izvor: B92, 06.Avg.2021, 16:52

Potvrđena optužnica protiv Mike Aleksića; Advokat oštećenih: "Godinu dana" VIDEO

Beograd -- Advokat oštećenih Denis Bećirić rekao je da će se Milena i Iva pojaviti pred sudom i da očekuje da postupak bude završen za godinu dana.

Apelacioni sud u Beogradu preinačio je odluku Višeg suda u Beogradu i u celosti je prihvatio optužnicu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, čime je potvrđena optužnica protiv Miroslava Mike Aleksića.

"Više me je iznenadila ranija odluka Višeg suda da ne prihvati u celosti, već delimično optužnicu", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je za Televiziju Prva advokat, zastupnik oštećenih Denis Bećirić.

"Da sam bio u situaciji da odlučujem o pritvoru, mislim da nema javnost toliki uticaj na donošenje ovakve ili onakve odluke", rekao je Bećirić.

Bećirić je objasnio da nisu uvek dostupni materijalni dokazi.

"Nema uvek materijalnih dokaza, ali vrlo često su dokazi svedočenja očevidaca ili ljudi koji su svedoci događaja", rekao je advokat.

Od broja svedoka koji budu predloženi, to će uticati na tok suđenja i trajanje procesa. Bećirić je rekao da očekuje da proces može da traje oko godinu dana.

Rekao je i da će se Milena Radulović i Iva Ilinčić pojaviti u sudnici jer je to njihova zakonska dužnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.