Potrošila 150.000 evra na plastične operacije i evo kako izgleda (VIDEO)

Izvor: 24sata, 24.Avg.2014, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrošila 150.000 evra na plastične operacije i evo kako izgleda (VIDEO)

Kristina Bitl (30) iz Velike Britanije poslednjih 13 godina je imala niz plastičnih operacija, čiji je cilj bio da ovu devojku pretvore u karikaturu.

Kada je imala 17 godina, Kristina je na letovanju sebe častila karikaturom, crtež, na kojem podseća na izobličenu Brac lutku, promenio je njen život.

- Kada sam prvi put videla karikaturu na odmoru, bila sam ljuboromna na devojku sa crteža, bila je tako glamurozna. Ona je predstavljala sve ono što sam ja želela >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << da budem- rekla je.

Kako bi postala karikatura, Kristina se upustila u "plastičan" pohod. Imala je plastičnu operaciju povećanja grudi, u usne je ugradila silikone, odlučila se za trajnu šminku, a potom nastavila. Otišla je na operaciju ugradnje silikona u zadnjicu, dodatno je povećala grudi i usne.

- Uvek sam mogla da se "posavetujem" sa karikaturom oko sledeće operacije- dodala je.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.