Potrošila 100.000 dolara DRŽAVNOG NOVCA za skupe večere: Netanijahuova supruga prihvatila nagodbu sa tužilaštvom

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrošila 100.000 dolara DRŽAVNOG NOVCA za skupe večere: Netanijahuova supruga prihvatila nagodbu sa tužilaštvom

Supruga izraelskog premijera Benjamina Netanijahua, Sara, prihvatila je nagovbu sa izraelskim Tužilaštvom u slučaju o trošenju državnog novca.

Ona je optužena da je potrošila više od 100.000 dolara državnog novca na skupe večere, prenosi AP.

Kako navodi agencija, Sara Netanijahu platiće oko 15.000 dolara kako bi se odbacile optužbe da je trošila velike sume novca u luksuznim restoranima na večerama sa prijateljima i porodicom, uprkos činjenici da je u premijerovoj rezidenciji zaposlen kuvar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Netanijahuova supruga plaćala skupe večere državnim novcem i nagodila se sa tužilaštvom

Izvor: B92, 12.Jun.2019

Jerusalim -- Supruga izraelskog premijera Benjamina Netanijahua, Sara, prihvatila je nagodbu sa izraelskim Tužilaštvom u slučaju o trošenju državnog novca...Ona je optužena da je potrošila više od 100.000 dolara državnog novca na skupe večere, prenosi AP...Kako navodi agencija, Sara Netanijahu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.