Potpuni OBRT: Oglasio se MUP u slučaju Albanaca koji su pokušali da unesu DRON u Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2017, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuni OBRT: Oglasio se MUP u slučaju Albanaca koji su pokušali da unesu DRON u Srbiju

Sve je jasno

Na vest koju su portali večeras objavili da su na graničnom prelazu Preševo carinici i policija zaustavili trojicu albanskih državljana da uđu u Srbiju, jer im je u automobilu pronađen dron za koji nisu imali neophodnu dokumentaciju u Ministarstvu unutrašnjih poslova kažu da se to nije desilo.

Ismail Morina zatražio politički azil u Hrvatskoj, Albanci navode da mu pomaže OVAJ poznati HRVAT!

U MUP-u navode da policajci nisu imali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takav slučaj.

Kako se ranije navodilo, albanski državljani pokušali su da unesu dron koji je otkriven u prostoru za rezervni točak i da nisu za to imali carinsku deklaraciju.

Kako se dodaje oni nisu hteli da kažu zašto nose dron, a da je, s obzirom da se sutra igra utakmica Lige Evrope između Partizana i Skenderbega odlučeno da im se ne dozvoli ulazak u zemlju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.