Potpisivanje ugovora i uručenje ključeva dobitnicima stanova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2018, 05:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisivanje ugovora i uručenje ključeva dobitnicima stanova

Svečano potpisivanje ugovora i uručenje ključeva sa dobitnicima poslednja dva stana izvučena u ovogodišnjem ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" biće održano danas u 11 sati u Pres sali Vlade Srbije.

Ugovor potpisuju ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, dobitnik stana na Novom Beogradu, Vukadin Božović i dobitnica glavne premije ovogodišnjeg ciklusa- stana u Beogradu na vodi, Radojka Bančević.

Vukadin >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Božović, iz Šida postao je srećni vlasnik trosobnog stana površine 71 kvadratni metar na Novom Beogradu u ulici Mileve Marić Ajnštajn, broj 104.

Radojka Bančević, dobitnica je premije ovogodišnjeg ciklusa nagradne igre- stana u izgradnji površine 69 kvadratnih metara u zgradi BG Vista, u naselju Beograd na vodi.

U poslednjem javnom izvlačenju, održanom 28. Aprila, Vujadinu i Radojki doneli su sreću i izvukli baš njihove koverte selektor srpske fudbalske reprezentacije Mladen Krstajić i golman srpske fudbalske reprezentacije Vladimir Stojković.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2018" deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

U toku ovogodišnjeg ciklusa dodeljeno je 11 stanova, 100 automobila Fiat 500L i 180 robnih vaučera.

Ove godine je nagradna igra trajala dva meseca, a nagradni fond je bio dupliran.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UZMI RAČUN I POBEDI: Danas potpisivanje ugovora i uručenje ključeva dobitnicima

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2018

Ove godine je nagradna igra trajala dva meseca, a nagradni fond je bio dupliran..Svečano potpisivanje ugovora i uručenje ključeva sa dobitnicima poslednja dva stana izvučena u ovogodišnjem ciklusu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“ biće održano danas u 11 sati u Pres sali Vlade Srbije...Pročitajte...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.