Posvađala se sa desetogodišnjom ćerkom, pa je ostavila samu na Terazijama

Izvor: Blic, 10.Jun.2011, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posvađala se sa desetogodišnjom ćerkom, pa je ostavila samu na Terazijama

Majka ostavila svoju stariju ćerku S. P. (10) večeras oko 19 sati na Terazijama, a zatim sa mlađom ćerkom ušla u autobus i otišla u nepoznatom pravcu. Majka se u početku nije javljala na telefonske pozive koji su joj upućivali policajci koje je uplašena devojčica zamolila za pomoć, ali se posle pola sata pokušavanja javila i rekla: "Ćerka se sakrila od mene".

Devojčica je po odlasku majke ubrzo zatražila pomoć od prolaznika, a jedan od njih je o tome odmah obavestio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policiju. Pošto su policajci stupili u kontakt sa njom, ona je iz svog stana na Karaburmi poručila da dolazi po ćerku.

Kako saznajemo, ovom događaju prethodila je svađa majke i ćerke posle čega je žena odlučila da ode i ostavi devojčicu samu na autobuskom stajalištu.

Devojčica je policajcima ispričala šta se dogodilo i dala im broj mobilnog telefona svoje majke.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posvađala se sa desetogodišnjom ćerkom i ostavila je samu na Terazijama!

Izvor: S media, 10.Jun.2011

Nesvakidašnji događaj u Beogradu. Majka zbog svađe ostavilu desetogodišnju ćerkicu samu na sred Terazija! ..Majka ostavila svoju stariju ćerku S. P. (10) večeras oko 19 sati na Terazijama, a zatim sa mlađom ćerkom ušla u autobus i otišla u nepoznatom pravcu...Devojčica je ubrzo zatražila...

Nastavak na S media...

Posvađala se sa desetogodišnjom ćerkom i ostavila je samu na Terazijama!

Izvor: TvojPortal.com, 11.Jun.2011, 16:09

/bizlife.rs/ Nesvakidašnji događaj u Beogradu. Majka zbog svađe ostavilu desetogodišnju ćerkicu samu na sred Terazija!. Majka ostavila svoju stariju ćerku  S. P. (10) sinoć oko 19 sati na Terazijama , a zatim sa mlađom ćerkom ušla u autobus i otišla u nepoznatom pravcu.. . . Devojčica...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.