Izvor: Nezavisne Novine, 22.Nov.2018, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poštanskim pošiljkama iz SAD-a u Hrvatsku krijumčarili velike količine oružje

ZAGREB - Hrvatska policija razbila je peteročlanu zločinačku grupu čije članove tereti da su preko interneta iz SAD-a naručivali veće količine pištolja i dijelova oružja, koje je potom pod lažnom deklaracijom stizalo u Hrvatsku na adresu navodnog organizatora krijumčarskog lanca.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

RAZBIJENA hrvatska KRIJUMČARSKA mreža: Naručivali TONE ORUŽJA, a deklarisali IGRAČKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 00:37

Hrvatska policija razbila je petočlanu zločinačku grupu koja se tereti da je preko interneta iz SAD naručivala veće količine pištolja i delova oružja, a koje je pod lažnom deklaracijom stizalo u Hrvatsku na adresu navodnog organizatora lanca krijumčara,..Splitska policija je u saradnji sa Uskokom,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.