Posle 1941. ovo najdublje vređa naše građane

Izvor: B92, 04.Feb.2019, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Posle 1941. ovo najdublje vređa naše građane"

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić rekao je da pojavljivanje vešala na protestu u Beogradu najdublje vređa osećanja naših građana.

On je naveo da je posle 1941. godine neverovatno da je to neko dopustio.

Da podsetimo, Policija je identifikovala mladiće koji su nosila improvizovana vešala na protestu u subotu u Beogradu. Prva televizija saznaje da je reč o pristalicama Dveri.

“Onaj ko je pažljivo gledao, zna da su oni tokom čitave šetnje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nosili, a nosili su oni koji nemaju nikakav politički program, njihova politika je agresija”, rekao je Đurić za Prvu TV.

On se osvrnuo i na pretnje upućene sinu predsednika Srbije, te naveo da nekim krugovima ne odgovara to što predsednik Srbije konsoliduje Srbiju i onda žele da njegovu porodicu učine metom.

Kada su u pitanju vanredni parlamentarni izbori, Đurić kaže da odluka još nije donesena i da će se ona doneti uzimajući u obzir državne i nacionalne interese.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đurić: Vešala na Terazijama vređaju osećanja građana

Izvor: Blic, 04.Feb.2019

Potpredsednik Srpske napredne stranke i direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko Đurić ocenio je da nošenje vešala na protestima u Beogradu vređa najdublja osećanja građana i da je neverovatno da neko to sebi dopusti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.