Poslanik se setio koji je fakultet zavrsio Nema niceg loseg u tome sto sam hteo da se doskolujem

Izvor: medio.rs, 16.Jan.2016, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik se setio koji je fakultet zavrsio Nema niceg loseg u tome sto sam hteo da se doskolujem

Narodni poslanik iz Niša Bratimir Vasiljević dospeo je u žižu javnosti jer je diplomirao u 61. godini. Da sve bude još čudnije, u medijima se piše da nije znao da navede tačan naziv privatnog fakulteta na kome je stekao diplomu.

Vasiljević, međutim, tvrdi da je sve preuveličano, a da naziv nije tačno naveo, jer je fakultet promenio ime.

“Fakultet za poslovni i industrijski menadžment i to je to. Pitan sam da li je to Union u Beogradu "Nikola Tesla". Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << znam ja, znam samo da je tada bio Union Beograd, da li su se spajali ne znam i nisam u obavezi da znam“, kaže on za Bulevar B92.

Poslanik kaže da je znanje iz osamdesetih iz Više ekonomske škole hteo da nadogradi, pa je od ekonomiste za robni i unutrašnji promet postao diplomirani menadžer.

"Vezan obavezama za rad, porodicu malo sam okasnio to je trajalo skoro četiri godine. Ja sam planirao da ću još desetak godina da radim i da će mi u toku rada trebati da se doškolujem i to je sve“, ističe.

Nišlije kažu da je to danas postala nova moda da se u poznim godinama završava fakultet.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.