Poslanik Marković: Da li će lideri opozicije Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić biti procesuirani zbog upada u RTS?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik Marković: Da li će lideri opozicije Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić biti procesuirani zbog upada u RTS?

Marković je naglasio da liderima opozicije sada smeta i Patrijarh Srpski, Gospodin Irinije i osudio sraman napad na njega od strane Saveza za Srbiju.

Narodni poslanik SNS Aleksandar Marković pitao je da li će lideri opozicije Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić biti procesuirani jer su oni bili organizatori i inspiratori upada u zgradu RTS a.

On je istakao da su Đilas i ostali na najgori način iskoristili i zloupotrebili decu za svoje političke ciljeve.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Nagovorili ih da upadnu u zgradu RTS, nahuškali ih da se sukobljavaju sa policijom, a onaj ko je najodgovorniji za to je kao najgora kukavica pobegao iz zemlje - rekao je Marković.

Marković je postavio pitanje šta traže lideri opozicije po belom svetu i da li Đilas u Vašingtonu traži podršku za rušenje vlasti u Srbiji.

Ocenivši da nije tajna da predstavnici opozicije računaju na podršku nekih zapadnih zemalja u ostvarivanju svojih ciljeva, Marković je podsetio na sastanke organizatora protesta sa predstavnicima američke ambasade kao i na sastanak Đilasa sa premijerom Severne Makedonije, Zoranom Zaevim.

- Ovde se radi o tome, i to je suština, da isti oni koji su opljačkali Srbiju i uništavali decenijama našu zemlju sada pokušavaju da se vrate na vlast da bi nastavili sa ličnim bogaćenjem - zaključio je Marković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.