Poslanik DS-a tvrdi da mu je prećeno zbog govora u Skupštini

Izvor: N1 televizija, 04.Dec.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik DS-a tvrdi da mu je prećeno zbog govora u Skupštini

Prijaviću policiji da sam u SMS porukama i u jednom telefonskom pozivu dobio preteće poruke posle mog izlaganja u Skupštini, izjavio je poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić, koji kaže da ne zna ko stoji iza pretnji i da se nada da će policija reagovati.

Ako Skupština nije mesto gde možemo da iskažemo svoje političke stavove, ne znam gde je to, rekao je Milojičić u novinarima u parlamentu.

On je naveo da je u Skupštini danas predlagao niz zakona >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i da je posle toga dobio preteće sms poruke, ali i da mu je neko pretio u telefonskom pozivu.

Imam i poruku u telefonu u kojoj mi neko kaže "javi se, biće kasno". Ove pretnje predaću policiji, rekao je Milojičić.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojičić: Četiri preteće poruke, "javi se, biće kasno"

Izvor: B92, 04.Dec.2016

Poslanik DS Radoslav Milojičić izjavio je da je dobio četiri preteće SMS poruke posle izlaganja u parlamentu, te da će to prijaviti i policiji...On je novinarima u Skupštini Srbije rekao da ga je neko najpre pozvao sa nepoznatog broja ali da se nije javio, nakon čega mu je bila upućena poruka:...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.