Porodila se, a njena beba je kroz sat BILA MRTVA! Majka je rekla ISPLATILO SE, a evo zašto su je SVI PODRŽALI

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodila se, a njena beba je kroz sat BILA MRTVA! Majka je rekla "ISPLATILO SE", a evo zašto su je SVI PODRŽALI

Aleksis Marino iz Južne Dakote nažalost nije mogla da spase svoju bebu, ali je poželela da pomogne drugoj novorođenčadi: ispumpala je svoje mleko i poklonila ga bolesnim bebama.

Njena ćerkica Mekinli rođena je 29. jula, a 70 minuta kasnije bila je mrtva. Beba je imala anencefaliju, poremećaj, koji nastaje između 23. i 26. nedelje trudnoće.

Kod dece sa ovom anomalijom završni deo kičmene moždine se ne zatvori, tako da nedostaje veliki deo mozga i lobanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a formirani delovi mozga su često izloženi. Bebe obolele od anencefalije uglavnom umiru pre nego što se rode, ili neposredno po rođenju.

Aleksis Marino je sve to znala, ali ipak nije prekinula trudnoću, jer je želela da drži Mekinli u naručju, makar nakratko.

- Kada su mi rekli da neće preživeti, odlučila sam da poklonim svoje mleko - napisala je na Fejsbuku.

Dan nakon porođaja i bebine smrti, Aleksis je počela da ispumpava mleko. Do 19. septembra skupila je 33 litra mleka i poklonila ga bolnici.

- Bilo je to dugo, teško i bolno putovanje, ali isplatilo se. Bilo je dana kad sam samo plakala, jer sam mislila: "Nije fer što to radim za tuđu decu, a ne za svoje." Uprkos svemu, nastavila sam i sada sam obavila posao! Htela sam da Mekinli bude ponosna na mene, i mislim da sam uspela u tome - napisala je je Aleksis.

VIDEO KOJI JE RASPLAKAO SVET: Siromašni dečak sprema obrok svom malenom bratu POPUT PROFESIONALCA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.