Porodično nasilje u Velikom Gradištu: Pretio batinama ćerki i supruzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2018, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodično nasilje u Velikom Gradištu: Pretio batinama ćerki i supruzi

Određen mu pritvor kako ne bi uticao na svedoke

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Velikom Gradištu, odredio je jednomesečni pritvor za Ž.S. (76) iz Sirakova, zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

Pročitajte i:

Pritvor mu je određen na predlog osnovnog javnog tužioca da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo. Osumnjičeni se tereti da je 15. septembra, u svojoj porodičnoj kući u Sirakovu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << verbalno napao ćerku J.S. (23) i suprugu M.S. (70). Zatim je dohvatio štap i zapretio da će njime da ih pretuče.

Po njihovoj prijavi, ubrzo je stigla policija i uhapsila osumnjičenog. Inače, on je već dva puta uslovno osuđen zbog nasilja u porodici, 2014. i 2017. godine, što bi trebalo da bude od uticaja prilikom određenja kazne nakon sudskog postupka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.