Porez i utaja: „Nevidljive“ izmene Krivičnog zakona

Izvor: Danas, 31.Jul.2019, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porez i utaja: „Nevidljive“ izmene Krivičnog zakona

BBC U životu su samo dve stvari neizbežne – da se umre i plati porez. U Srbiji to baš i ne važi, navodi za BBC na srpskom poreski stručnjak Ivan Raonić. Izostanak poreske discipline, blagonaklon odnos nadležnih prema tom problemu i dug put do presude, predstavljaju samo neke od problema u ovoj oblasti, smatra. U […] Članak Porez i utaja: „Nevidljive“ izmene Krivičnog zakona se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porez i utaja: "Nevidljive" izmene Krivičnog zakona

Izvor: B92, 31.Jul.2019

Važi li u Srbiji izreka da mora samo da se umre i plati porez?..U životu su samo dve stvari neizbežne - da se umre i plati porez...U Srbiji to baš i ne važi, navodi za BBC na srpskom poreski stručnjak Ivan Raonić...Izostanak poreske discipline, blagonaklon odnos nadležnih prema tom problemu i...

Nastavak na B92...

Plan za ubrzavanje metabolizma i sprečavanje vraćanja kilograma

Izvor: Danas, 01.Avg.2019, 07:52

Dijeta je pogrešan koncept za postizanje bilo kog cilja, bilo da se radi o redukciji, dodavanju telesne mase ili rešavanju nekog zdravstvenog problema. Članak Plan za ubrzavanje metabolizma i sprečavanje vraćanja kilograma se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.