Popio kiselu vodu u kafiću, IZGORELI MU JEZIK, JEDNJAK I GLASNE ŽICE: HOROR u Inđiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2018, 06:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popio "kiselu vodu" u kafiću, IZGORELI MU JEZIK, JEDNJAK I GLASNE ŽICE: HOROR u Inđiji

Počeo da grca i kašlje

Jedan gutljaj "vode" u kafiću bio je dovoljan da V.V. iz Stare Pazove sprži jezik, jednjak i glasne žice.

Pročitajte i:

Tečnost koja se nalazila u flaši vode je ovom automehaničaru poslužena u jednom baru u Inđiji, bila je sredstvo za mašinsko pranje posuđa koje razara ljudsko tkivo.

On je sa sinom i maloletnom ćerkom u ponedeljak uveče oko 20 časova seo u bar i poručio vodu i sladoled. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Konobar mu je doneo gaziranu vodu koju je usled velike žeđi V.V. naiskap popio, a gutljaj je uzeo i sin, koji je odmah osetio da nešto nije u redu.

- Pljunuo sam vodu jer sam shvatio da nešto nije u redu, ukus je bio čudan i pekla su me usta – rekao je sin.

Nažalost, za njegovog oca bilo je kasno. Tečnost je čoveku uništila usnu duplju.

- Čovek je počeo da kašlje, grca, otišao za šank da ispere usta vodom. Videlo se da mu nije dobro. Sin je odmah pozvao Hitnu pomoć, koja je stigla rekordno brzo i ukazala čoveku pomoć na licu mesta – kaže očevidac.

Nakon što su mu pružili prvu pomoć, lekari su ga odmah prebacili na odeljenje za toksikologiju na VMA.

Pacijent je u stabilnom stanju juče otpušten kući sa propisanom terapijom.

U kafiću su rekli da ne znaju kako je do toga došlo.

Pretpostavka je da je neko od osoblja presuo tečnost iz velike kante u flašu i stavio je u frižider. Prilikom posluživanja, konobar je najverovatnije nehotice uzeo baš tu flašu koja je bila ohlađena i odneo je nesrećnom čoveku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Popio "vodu" u inđijskom kafiću, izgoreli mu jezik, jednjak i glasne žice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2018

Samo jedan gutljaj vode u kafiću bio je dovoljan da Staropazovčaninu Vinku Vrućiniću sprži jezik, jednjak i glasne žice...Tečnost koja se nalazila u flaši vode koja je ovom auto-mehaničaru poslužena u Inđiji bilo je sredstvo za mašinsko pranje posuđa, koje razara ljudsko tkivo. Nakon što...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.