Prodaje se etno selo u Koštunićima, početna cena 186 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2020, 09:38

Prodaje se etno selo u Koštunićima, početna cena 186 miliona dinara

Firma "Anđelija Mišić" u stečaju koja u svojoj imovini ima od etno kuće i restorana, preko hotela u izgradnji, do fudbalskog igrališta u mestu Koštunići, ponuđena je na prodaju, objavio je stečajni upravnik.

Procenjena vrednost firme koja ima 13 objekata na više od 10.000 kvadratnih metara i 100.000 kvadratnih metara zemlje je 186,5 miliona dinara.

Među objektima su i košarkaški teren, bazen u izgradnji, letnja pozornica, 30 vajata za gostovanje, vila "Suvoborka" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i restoran "Ravna gora".

Ova firma se prodaje neposrednom pogodbom uz javno prikupljanje ponuda.

Neposredna pogodba za firmu "Anđelija Mišić" zakazana je za 14. avgust.

Ponuđena i imovina Univerzal banke vredna 5 miliona evra

Agencija za osiguranje depozita ponudila je na prodaju 12 imovinskih celina Univerzal banke u stečaju, čija je ukupna procenjena vrednost preko pet miliona evra, objavljeno je danas.

Među objektima je i zgrada poslovnih usluga u Francuskoj ulici u Beogradu, koja sa površinom od 949 kvadratnih metara vredi 1,85 miliona evra.

Industrijski kompleks u novosadskoj ulici Ljubomira Nenadovića procenjen je na 1,4 miliona evra, a poslovni objekat u Nišu ima procenjenu vrednost od 505 hiljada evra.

Imovina Univerzal banke u stečaju se prodaje neposrednom pogodbom uz poboljšanje ponuda elektronskim putem.

Javna otvaranja pismenih ponuda za ponuđene nekretnine zakazana su za 6. i 7. avgust.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ponuđena imovina Univerzal banke vredna 5 miliona evra

Izvor: B92, 17.Jul.2020

Beograd -- Agencija za osiguranje depozita ponudila je na prodaju 12 imovinskih celina Univerzal banke u stečaju, čija je ukupna procenjena vrednost preko 5 miliona evra...Među objektima je i zgrada poslovnih usluga u Francuskoj ulici u Beogradu, koja sa površinom od 949 kvadranih metara vredi 1,85...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.