Ponovo iznenadio publiku: Novi imidž Željka Samardžića

Izvor: Večernje novosti, 25.Feb.2020, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo iznenadio publiku: Novi imidž Željka Samardžića

Kako je pop pevač Željko Samardžić pre tri godine iznenadio svoju publiku sa tada novim imidžom, sa bradom i brkovima, na koncertu u Ohridskom amfiteatru, tako je prethodnog vikenda iznenadio publiku u Dubrovačkom Revelinu, ovog puta bez brade i brkova Kako je pop pevač Željko Samardžić pre tri godine iznenadio svoju publiku sa tada novim imidžom, sa bradom i brkovima, na koncertu u Ohridskom amfiteatru, tako je prethodnog vikenda iznenadio publiku u Dubrovačkom Revelinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ovog puta bez brade i brkova.Kada je koncert počeo i kako su krenuli prvi taktovi nove pesme “Možda”, tako je publika euforično pozdravila Željka i sa njim zajedno zapevala. Usledilo je i fotografisanje sa fanovima iz prvih redova, koji nisu krili oduševljenje i odmah su podelili fotke preko društvenih mreža. Koncert je trajao do duboko u noć, hitovi su se ređali, tako da će ga svi, koji su te večeri došli na koncert dugo pamtiti. Već narednog vikenda , 1.marta, Željko Samardžić će nastupiti sa svojim bendom u ski centru “Kolašin 1600” na Bjelasici, a 7.marta, u susret Danu žena, u dvorani “Brod” u Slavonskom Brodu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dubrovački BERBERIN! Željko Samardžić se posle tri godine OBRIJAO!

Izvor: Scandal.rs, 25.Feb.2020

Željko Samardžić oduševio publiku u Dubrovniku Kako je pevač Željko Samardžić pre tri godine iznenadio svoju publiku sa tada novim imidžom, sa bradom i brkovima, na koncertu u Ohridskom amfiteatru, tako je prethodnog vikenda iznenadio publiku u Dubrovačkom Revelinu, ovog puta  bez brade i...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.