Ponovno prebrojavanje: Do sada obrađeno 299 biračkih mesta

Izvor: B92, 16.Nov.2019, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovno prebrojavanje: Do sada obrađeno 299 biračkih mesta

Priština -- U Centru za brojanje i rezultate do petka prebrojani su glasački listići sa 299 biračkih mesta što je 21,25 odsto od ukupnog broja glasova koji se ponovo broje.

Portparol izborne komisije Valjmir Eljezi potvrdio je da su od srede popodne, na osnovu odluke Izbornog panela za žalbe i predstavke (IPŽP), do petka u ponoć, prebrojani glasovi sa 299 biračkih mesta.

Nakon odluke Izbornog panela za žalbe i predstavke CIK je u fazi ponovnog prebrojavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glasova sa ukupno 1.428 biračkih mesta, a Vrhovni sud Kosova potvrdio je odluku da se oko 3.000 glasova iz Srbije ne uključi u konačne rezultate vanrednih parlamentarnih izbora održanih 6. oktobra na Kosovu, preneo je portal Kosovo Online.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.