Pomeren početak zasedanja o Beogradu na vodi

Izvor: Beta, 26.Mar.2015, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomeren početak zasedanja o Beogradu na vodi

BEOGRAD, 26. marta 2015. (Beta) - Sednica Skupštine Srbije, na kojoj će poslanici izmedju ostalog razmatrati predlog posebnog zakona o projektu "Beograd na vodi", počeće 2. aprila, umesto, kako je ranije najavljeno, 1. aprila.

U kabinetu predsednice Skupštine Maje Gojković agenciji Beta rečeno je da se zasedanje pomera za jedan dan zbog "obaveza poslanika koje imaju tog dana".

Kako je ranije najavljeno, poslanici će na svojoj sledećoj sednici kao prvu tačku razmatrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Predlog zakona o inspekcijskom nadzoru, zatim Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju, koji je podneo Visoki savet sudstva.

Poslanici će razmatrati i Predlog tumačenja odredbe Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja, koji je podneo skupštinski Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo.

"Leks specijalis" - poseban zakon za utvrdjivanje javnog interesa i posebnih postupaka eksproprijacije i izdavanja gradjevinske dozvole za "Beograd na vodi" je poslednja tačka dnevnog reda sednice i najverovatnije će doći na red 3. aprila.

Treće redovno zasedanje Narodne Skupštine počinje 2. aprila u 10 sati.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pomeren početak skupštinskog zasedanja o Beogradu na vodi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2015

Sednica Skupštine Srbije na kojoj će poslanici između ostalog razmatrati predlog posebnog zakona o projektu "Beograd na vodi", počeće 2. aprila, umesto, kako je ranije najavljeno, 1. aprila...U kabinetu predsednice Skupštine Maje Gojković agenciji Beta rečeno je da se zasedanje pomera za jedan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.