Pomahnitale-krave-napadaju-vlasnike-na-jugu-Srbije

Izvor: medio.rs, 30.Sep.2014, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomahnitale-krave-napadaju-vlasnike-na-jugu-Srbije

Portparol prokupačke bolnice dr Marija Despotović navela da se za poslednjih dvadeset dana dogodilo dva napada sa teškim telesnim posledicama

O. Č (56) iz prokupačkog sela Đušnica zadobila je teške telesne povrede i niz hematoma kada ju je udarila i izgazila krava. Ona je juče ujutru primljenja na odeljenje prokupačke hirurgije gde je i zadržana na lečenju. Portparol prokupačke bolnice dr Marija Despotović kaže da je ovo drugi slučaj povredausled udara krava >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << za poslednjih dvadeset dana.

– Nedavno je i K.R. (67) iz blačkog sela Lazarevac lakše povređena kada ju je napala krava. Obe žene su hospitalizovane- izjavila je dr Despotovićeva.

Povređene žene su rekle da su napadi bili neočekivani i da nisu izazvani.

Pre par godina u okolini Žitorađe jedna osoba je stradala kada ju je napala krava koju je godinama pre toga čuvala.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

POMAHNITALE: Krave na jugu Srbije napadaju svoje vlasnike!

Izvor: Press, 30.Sep.2014

. O. Č (56) iz prokupačkog sela Đušnica zadobila je teške telesne povrede i niz hematoma kada ju je udarila i izgazila krava. Ona je juče ujutru primljenja na odeljenje prokupačke hirurgije gde je i zadržana na lečenju. Portparol prokupačke bolnice dr Marija Despotović kaže da je ovo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.