Položili malog Dukija u grob, otac zaplakao i ostavio POSLEDNJI POKLON sinu! Trenutak koji razdire dušu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Položili malog Dukija u grob, otac zaplakao i ostavio POSLEDNJI POKLON sinu! Trenutak koji razdire dušu! (FOTO)

Svi prisutni neutešno plakali posle ove tužne i potresne scene

Četvorogodišnji Dušan Todorović sahranjen je danas na groblju u Sviljancu, a neutešni otac Aleksandar ostavio je uz kovčeg i fudbalsku loptu.

Sahranjen mali Duki: Anđeo se vinuo u raj uz bolne jecaje najbližih

Dukijev otac, ljubio je loptu u suzama, a potom je ubacio u grob svog sina.

Svi prisutni, uključujući i predstavnike medija, neutešno su plakali posle ove tužne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i potresne scene.

Podsetimo, mali Dušan preminuo je prošle subote, 29. septembra, u bolnici "Sant Joan de Deu", u Barseloni, a tog dana je njegov otac Aleksandar Todorović objavio je potresnu poruku na svom Fejsbuk profilu.

"Spavaj sine! Dosta si se namučio, mirno spavaj, dovoljno si postigao u životu, ŠAMPIONE!", napisao je tada otac.

Dušan Todorović bolovao je od izuzetno teškog oblika malignog tumora nadbubrežne žlezde - neuroblastome, od čega se lečio dve godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.