Politika: Konkurs za direktora Agencije 22. novembra

Izvor: B92, 15.Nov.2017, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Politika: Konkurs za direktora Agencije 22. novembra

Beograd -- Odbor Agencije za borbu protiv korupcije raspisaće na sednici 22. novembra konkurs za izbor novog direktora, piše “Politika” u izdanju od srede.

Dosadašnja direktorka Majda Kršikapa podnela je ostavku pre nekoliko dana.

Njena iznenadna ostavka, posle sedam nedelja na toj funkciji, zatekla je članove Odbora agencije, rekao je za beogradski list predsednik Odbora Dragan Mitrović.

"Majda Kršikapa je bila pravi čovek na pravom mestu i ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je stvarno poslednje što smo očekivali. Rekla mi je da su njeni razlozi, ako sam je dobro razumeo, lične i porodične prirode", rekao je Mitrović.

Prema njegovim rečima, Odbor i Agencija nastavljaju da rade normalno, kao i da očekuju da do kraja godine bude usvojen novi zakon o agenciji.

Kršikapa je na funkciji provela samo dva meseca, a u Agenciju je došla iz Visokog saveta sudstva.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Konkurs za direktora Agencije 22. novembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2017

Odbor Agencije za borbu protiv korupcije raspisaće na sednici, u sredu, 22. novembra konkurs za izbor novog direktora te nezavisne državne institucije, budući da je dosadašnja direktorka Majda Kršikapa podnela ostavku, piše "Politika" u izdanju od srede...Njena iznenadna ostavka, posle sedam nedelja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.