Politički život žena u Bosni – od kvota do osnažavanja

Izvor: Danas, 04.Okt.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Politički život žena u Bosni – od kvota do osnažavanja

Getty ImagesNa listama stranaka Bosne i Hercegovine 16 je odsto žena Indira Durmić živi u Tuzli i politikom se bavi od početka devedesetih godina. Pre manje od mesec dana odlučila je da napusti stranku zbog diskriminacije i pritisaka. „Vrlo je važno da li si kandidatkinja ili kandidat. Žene su na listama kako bi se zavodoljila […] Članak Politički život žena u Bosni – od kvota do osnažavanja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kraj kosovske parnice

Izvor: Danas, 05.Okt.2018, 16:32

Pada mi na pamet stari vic o mladom advokatu koji pobedonosno saopštava svom ocu, takođe advokatu, da je za mesec dana rešio parnicu oko međe, koju otac zastupa već 20 godina. Članak Kraj kosovske parnice se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.