Policijski sindikat navodi da je CarGo lažno optužio pripadnike Interventne jedinice

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jul.2019, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijski sindikat navodi da je CarGo lažno optužio pripadnike Interventne jedinice

Policijski sindikat Srbije poručio je danas da su članovi Udruženja CarGo "lažno optužili" za napad pripadnike Interventne jedinice beogradske policije.

Policijski sindikat navodi u saopštenju da pripadnik te jedinice nije udario člana CarGo-a, kako su naveli iz tog udruženja.

"Na snimku koji je napravljen tokom intervencije jasno se vidi da su članovi udruženja CarGo legli ispred vozila Interventne policije i da se potom vozilo pomerilo unazad, te da niko nije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << udaren, niti napadnut", rekao je predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović.

On navodi da je pogrešno da se policajci, pogotovo Interventne jedinice, zloupotrebljavaju i "izmišljotinama optužuju" za nešto što "nisu učinili".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Policijski sindikat Srbije: CarGo lažno optužio Interventnu jedinicu

Izvor: Radio 021, 09.Jul.2019

Policijski sindikat Srbije poručio je da su članovi Udruženja CarGo "lažno optužili" za napad pripadnike Interventne jedinice beogradske policije...Policijski sindikat navodi u saopštenju da pripadnik te jedinice nije udario člana CarGo-a, kako su naveli iz tog udruženja..."Na snimku koji je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.