Policija zatvorila klub Stefan Braun, u Novom Sadu zatvoreno pet lokala!

Izvor: S media, 05.Apr.2012, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zatvorila klub "Stefan Braun", u Novom Sadu zatvoreno pet lokala!

"Od svih klubova u Beogradu koji su prekontrolisani za sada je samo klub "Stefan Braun" dobio rešenje o zabrani rada. Večeras u 20 sati pravimo presek stanja, tako da ćemo tada znati da li je potrebno zatvoriti još neki objekat", izjavio je za "24 sata" Predrag Marić, načelnik Sektora za vanredne situacije.

Električaru "Kontrasta" pritvor do 30 dana

Sahranjene žrtve požara: Roditeljski krik do neba (FOTO)

Određen >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pritvor vlasniku i zakupcima "Kontrasta" (FOTO)

Sat vremena pre nego što se oglasio Predrag Marić, S media portal je dobio saopštenje uprave kluba "Stefan Braun" u kojem se kaže da su prema zakonu o protivpožarnoj zaštiti preduzete sve mere u cilju zaštite gostiju i osoblja u klubu.

U Novom Sadu je zatvoreno pet klubova zbog loše protivpožarne zaštite. Njihovi vlasnici su rešenja o zabrani rada dobili danas u 13 sati i ona su odmah stupila na snagu. Opširnije OVDE.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.