Policija uhapsila osumnjičenu za ubistvo nevenčanog supruga

Izvor: N1 televizija, 16.Okt.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uhapsila osumnjičenu za ubistvo nevenčanog supruga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su J. I. (38) sa područja Žablja, zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo teško ubistvo.

Kako se navodi u saoptenju MUP-a u Novom Sadu, ona se tereti da je, u noći između 14. i 15. oktobra, u porodičnoj kući, nožem ubola u grudi nevenčanog supruga (48) koji je preminuo od posledica ranjavanja.

J. I. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti dovedena na saslušanje.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Uhapšena osumnjičena za ubistvo u Žablju

Izvor: RTS, 16.Okt.2018

. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su tridesetosmogodišnju J. I. sa područja Žablja, zbog sumnje da je u noći između 14. i 15. oktobra u porodičnoj kući nožem ubola u grudi svog nevenčanog supruga, koji je preminuo od posledica ranjavanja.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.