Policija uhapsila osumnjičenog za paljenje automobila, a kod njega pronašla i begunca

Izvor: Megafon.co, 12.Jul.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uhapsila osumnjičenog za paljenje automobila, a kod njega pronašla i begunca

Niška policija uhapsila je M. R. (1994) iz Niša,  osumnjičenog da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.
“Sumnja se da je on 28. juna ove godine u ulici Svetozara Markovića u Nišu zapalio mercedes,  sa kog se požar proširio na još jedno vozilo”, saopštavaju iz policije.
Osumnjičenom M.R. je određeno zadržavanje do 48 časova. Nakon toga će, uz krivičnu prijavu, biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << sproveden u  Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.
Skrivao begunca Takođe, u  iznajmlјenom stanu u kom je osumnjičeni boravio, pronađen je F. V. (1992) iz Aleksinca. Za njim je bilo raspisano sedam poternica. Za njim su tragale policijske uprave Vranje, Pančevo i Niš. Osumnjičen je da je  izvršio više krivičnih dela. A bila je raspisana i poternica za njim zbog izdržavanja kazne zatvora. Predat je u Kazneno-popravni zavod u Nišu.

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAPALIO "MERCEDES", POŽAR SE PROŠIRIO Uhapšen osumnjičeni za podmetanje požara u Nišu, a u njegovom stanu pronađen MUŠKARAC SA 7 POTERNICA

Izvor: Blic, 12.Jul.2019

Zbog sumnje da je 28. juna u ulici Svetozara Markovića u Nišu zapalio “mercedes” sa kog se požar proširio na još jedno vozilo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su M. R. (25) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.