Policija uhapsila migrante: Napali konduktere, pa kamenovali voz

Izvor: B92, 24.Okt.2021, 22:38

Policija uhapsila migrante: Napali konduktere, pa kamenovali voz

Mostarska policija privela je večeras dvojicu migranata koji su osumnjičeni za napad na radnike "Železnica FBiH" u vozu koji je išao iz Sarajeva za Čapljinu.

Migranti su privedeni oko 20.00 časova, a primetili su ih meštani sela Vrdi dok su se skrivali na nepristupačnom terenu ovog sela.

Prema tvrdnjama meštana, nakon što su napustili voz u Zaružju, popeli su se uz strmu liticu kraj Neretve, te se skrivali na području naselja Vrdi.

Migranti su juče >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u vozu koji je saobraćao na liniji Sarajevo-Čapljina aktivirali senzor za dim, nakon čega voz automatski staje.

Kondukter i član obezbeđenja su ih na prvoj idućoj stanici zamolili da napuste voz, nakon čega su se migranti i fizički obračunali sa njima, a potom kamenjem gađali kompoziciju.

Jedan od migranata je, navodno, imao i nož.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.