Policija ubila Kraljevčanina koji je pretio bombom

Izvor: N1 televizija, 28.Sep.2017, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija ubila Kraljevčanina koji je pretio bombom

Policija u Kraljevu ubila je tridesetdvogodišnjeg D.J. zbog toga što je pretio da će aktivirati bombu u kući u kojoj je bilo deset osoba, među kojima i jedna osamnaestomesečna beba i četvoro dece od 6 do 13 godina.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, policija je u blizini autobuske stanice pokušala da uhapsi D. J. zbog pretnji da će baciti eksplozivnu napravu na policijsku stanicu, kao i zbog sumnje da je u prethodnih nekoliko dana izvršio više teških krađa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
On je tom prilikom izvadio ručnu bombu i zapretio da će je baciti na policajce. Pripadnici MUP su uspostavili telefonski kontakt sa D.J, ali uprkos pregovorima on nije želeo da se preda.

Policija je nakon toga stigla do kuće u Ulici Božidara Milunovića u kojoj se D.J. skrivao, a pošto je pretio da će baciti bombu, pripadnici policije su bili primorani da upadnu u kuću.

D.J. je tada pokušao da aktivira bombu, zbog čega su ga policajci usmrtili.

Jedan od policijskih službenika je uspeo da dođe do D.J. pre nego što je bacio bombu, čime je sprečio daleko veću tragediju u kojoj su mogla da stradaju deca i ostali prisutni u kući, navodi se u saopštenju.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Napadač na Fejsu prenosio dramu u Kraljevu?

Izvor: Mondo, 28.Sep.2017

Policija u Kraljevu ubila je tridesetdvogodišnjeg D.J. zbog toga što je pretio da će aktivirati bombu u kući u kojoj je bilo deset osoba, među kojima i jedna osamnaestomesečna beba i četvoro dece od 6 do 13 godina...Foto: Mondo/Goran Sivački..Da situacija bude još gora, pomahnitali muškarac...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.