Policija u Prijepolju zaplenila oko 28 kilograma marihuane i uhapsila jednu osobu

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Maj.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u Prijepolju zaplenila oko 28 kilograma marihuane i uhapsila jednu osobu

Policija je u Prijepolju zaplenila oko 28 kilograma marihuane i uhapsila S.V. (48) iz Kule, koji je osumnjičen za trgovinu drogom, saopštio je danas MUP.

Kako se navodi, policija je u automobilu "bmw", kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla 50 paketa marihuane, sakrivenih u konstrukcionim šupljinama i ispod sedišta.

Osumnjičenom je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu, određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden na saslušanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << tužiocu.

Uhapšen Kruševljanin osumnjičen za prodaju marihuane

Kruševačka policija uhapsila je I.Ž. (41) iz tog grada zbog trgovine drogom u saizvršilaštvu, saopšteno je danas.

Policija je navela da su I.Ž. i N.Ž., koji je ranije uhapšen, u podrumu jednog preduzeća držali oko 7,2 kilograma marihuane radi dalje prodaje.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Uhapšen Kruševljanin osumnjičen za prodaju marihuane

Izvor: B92, 31.Maj.2019

Kruševačka policija uhapsila je I.Ž. (41) iz tog grada zbog trgovine drogom u saizvršilaštvu, saopšteno je...Policija je navela da su I.Ž. i N.Ž., koji je ranije uhapšen, u podrumu jednog preduzeća držali oko 7,2 kilograma marihuane radi dalje prodaje...Osumnjičenom je određeno zadržavanje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.