Policija pucala na demonstrante, ubijen muškarac VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 28.Jun.2020, 19:32

Policija pucala na demonstrante, ubijen muškarac VIDEO/FOTO

Muškarac je ubijen u pucanjavi u parku u Kentakiju gde se okupljaju mirni demonstranti koji traže pravdu zbog ubistva Breone Tejlor, saopštila je policija.

Pucnjava se dogodila u subotu uveče. Muškarac je preminuo na licu mesta, a druga žrtva prevezena je u bolnicu sa povredama koje nisu opasne po život, prenosi CNN.

Policija je saopštila da demonstrantima više neće biti dozvoljeno da ostanu u parku preko noći, ali će mirna okupljanja moći da se nastave tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana.

Šatori bilo koje vrste neće biti dozvoljeni.

Tejlor, medicinska tehničarka, ubijena je u martu, nakon što su policajci ušli u njen dom. Pogođena je iz vatrenog oružja najmanje osam puta kada su tri policajca upala u njen stan da bi izvršili nalog za pretres u okviru istrage o narkoticima.

U policijskom odeljenju su rekli da su se najavili, a da su otvorili vatru kada je Breonin mladić pucao na njih.

Njena porodica navela je da narkotici nisu pronađeni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.