Policija oduzela noževe migrantima: Pronađeni skalpeli, čekići i NARKOTICI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2018, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija oduzela noževe migrantima: Pronađeni skalpeli, čekići i NARKOTICI

Cilj policijske akcije je žaštita stanovništva

Pripadnici policije Unsko-sanskog kantona danas su tokom pretresa objekata na području Velike Kladuše u kojima borave migranti, našli i oduzeli više noževa, skalpela, čekića, klešta, i dva paketića marihuane. Policija je pretresla 550 migranata na osnovu naredbe Opštinskog suda.

Cilj pretresa je bio, kako je ranije navedeno, da se nađe hladno oružje, narkotici i "sumnjvi predmeti", i da se "zaštiti domaće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanovništvo kako bezbednosna situacija ne bi bila dodatno narušena".

Pre nekoliko dana su uhapšena dvojica Alžiraca osumnjičenih za ubistvo nožem jednog Marokanca u jednoj napuštenoj kući, u kojoj su boravili migranti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.