Policija nastavila sa pretresima: Potraga za biološkim tragovima VIDEO

Izvor: B92, 07.Apr.2021, 20:40

Policija nastavila sa pretresima: Potraga za biološkim tragovima VIDEO

Policija nastavlja sa pretresima kuća i prostorija koje je koristila kriminalna grupa Veljka Belivuka.

Oni su u potrazi za biološkim tragovima nestalih ljudi, za koje se sumnja da su žrtve te kriminalne grupe.

Neko je provalio u prostorije navijača na stadionu Partizana, koje je policija prethodno pretresla i zapečatila.

Ko je i zbog čega provalio u zapečaćene prostorije takozvanih navijača Partizana, u kojima je policija pre dva meseca uhapsila Belivukove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saradnike, i prilikom pretresa pronašla drogu i oružje?

"Za sada je potpuno nejasno kakvi su motivi ovog upada u štek grupe Velje Nevolje. Različiti su interesi, teško je poverovati da bi neko iz njegove grupe mogao da upadne u taj štek, jer bi to moglo da bude suviše rizično, i opasno po bilo koga ko bi tako nešto uradio", rekao je Mladen Radulović.

Policija je, inače, u dva navrata detaljno pregledala i pretresla prostorije, koje su praktično bile sedište Belivukove i Miljkovićeve ekipe.

Pored dokaza zločina nađeni su i diskovi na kojima je zabeleženo ubistvo Davorina Baltića, ali i detalji istrage vezane za likvidaciju ovog visokopozicioniranog člana "kavačkog klana".

Takođe, otkriveni su ometači za mobilne telefone, gumeni čekići za lomljenje kostiju.

Opširnije u video-prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.