Policija kontrolisala bezbednost na Dunavu, skriven dizel

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija kontrolisala bezbednost na Dunavu, skriven dizel

Pripadnici MUP-a u Smederevu su u proteklih 48 sati, u cilju otkrivanja i suzbijanja protivzakonitih radnji i kriminalnih aktivnosti, sproveli akciju pojačane kontrole stanja bezbednosti na reci Dunav i priobalju reke i na tri lokacije pronašli vozila sa više rezervoara u kojima je bilo dizel gorivo i koks.

Kako je navedeno u saopštenju, pripadnici kriminalističke policije i policije opšte nadležnosti su tokom akcije, na tri lokacije, našli jedno kombi vozilo sa tri rezervoara >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u kojima je bilo oko 1.500 litara dizel goriva, jedan čamac sa pet buradi u kojima se nalazi oko 1.000 litara dizel goriva, kao i jedno kombi vozilo u kome je zatečeno oko 1.500 kilograma koksa u džakovima.

U saradnji sa Tržišnom inspekcijom, Upravom carina i Poreskom upravom, vozila i roba će biti zaplenjeni, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, policijski službenici nastavljaju dalji rad u cilju utvrđivanja porekla robe i otkrivanja svih učesnika krađa ili preprodaje koji će, po nalogu nadležnog tužilaštva, biti adekvatno procesuirani.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkriveni rezervoari sa dizelom na Dunavu

Izvor: RTS, 07.Nov.2015

. Smederevska policija sprovela akciju pojačane kontrole stanja bezbednosti na reci Dunav i priobalju reke i na tri lokacije pronašli vozila sa više rezervoara u kojima je bilo dizel gorivo i koks.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.