Policija bez milosti, još jedan snimak iz Bafala: Obaraju starijeg čoveka, curi krv iz glave VIDEO

Izvor: B92, 05.Jun.2020, 10:33

Policija bez milosti, još jedan snimak iz Bafala: Obaraju starijeg čoveka, curi krv iz glave VIDEO

Dvojica policajaca suspendovani su nakon snimka koji pokazuje kako obaraju 75-godišnjeg muškarca na pod, dok su protesti protiv nasilja ulazili u desetu noć.

Video, koji je u četvrtak snimio lokalni reporter i postavio ga na veb sajt i svoj tviter nalog, pokazuje kako stariji čovek prilazi grupi policajaca, a oni ga nakon kratkog razgovora guraju na pod. Jedna od njih je zastao iznad njega, nisu jasni motivi, ali ga je drugi policajac gurnuo kako bi nastavio kretnju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Nedugo zatim, kod nesrećnog čoveka čuje se zvuk krckanja, a vidi se i krv iz glave.

Lokalni policajci nastavljaju dalje.

Hitna pomoć je ubrzo zbrinula čoveka, a dvojica policajaca su suspendovani.

Bajron Braun, gradonačelnik Bafala, izjavio je da je potresen, nakon što je odgledao snimak incidenta, kao i da je naređena hitna istraga.

Video-snimak može da bude uznemirujuć.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.