Policija: Napad u Mančesteru je teroristički čin

Izvor: B92, 01.Jan.2019, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija: Napad u Mančesteru je teroristički čin

Policija u Mančesteru saopštila je da napad nožem na železničkoj stanici u tom britanskom gradu u kome su povređene tri osobe smatra terorističkim delom.

Lokalne vlasti su navele da su dve od tri povređene osobe zadobile ozbiljne povrede i da su na lečenju u bolnici, prenosi AP.

Policija nije saopštila identitet napadača koji je priveden brzo posle napada koji se dogodio kasno sinoć.

Očevici su rekli da je pre i tokom napada nožem napadač klicao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Alahu a prilikom hapšenja rekao da "Sve dok Velika Britanija bude bombardovala druge zemlje, takva vrsta napada će nastaviti da se dešava", javila je agencija Frans pres. Premijerka Tereza Mej uputila je poruku podrške povređenima i zahvalila na brzoj reakciji policije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.