Izvor: Blic, 20.Sep.2017, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajci su ušli u džamiju i izazvali OPŠTU SVAĐU. Evo i RAZLOGA (VIDEO)

Snimak iz jedne džamije u Engleskoj prikazuje trenutak sukoba muslimanskih vernika i policajaca, koji su ušli u džamiju obuveni i tako izazvali opšti haos.

Policajci su rekli da su dobili poziv da dođu u džamiju u Bakingemširu zbog prijave navodne svađe i sukoba. Na snimku se vidi kako policajci ulaze u džamiju obuveni, što krši islamske običaje. U islamu se očekuje da vernik uđe bos u džamiju kao gest pročišćenja pre molitve, a i da sveto mesto poštedi prljavštine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Na snimku se čuje kako neko od vernika dovikuje: "Izbacite ih napolje!"

Iako je jedan od policajaca pokušao da objasni zašto su došli, vernici se na njegove reči nisu obazirali. U kadru se u jednom trenutku pojavljuje i žena policajac, a čuje se kako vernik koji snima govori: "Zašto se njoj obraćaju muškarci?". Kako prenosi Russia Today nije bilo privođenja nakon ovog incidenta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.