Policajac vozio dete na prednjem sedištu bez držanja volana

Izvor: Radio 021, 01.Apr.2015, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac vozio dete na prednjem sedištu bez držanja volana

Policajac Uprave za obezbeđenje MUP-a Srbije ugrozio je život deteta, koje nije vezao sigurnosnim pojasom pri brzoj vožnji, koju je pritom snimao, zbog čega je morao i da pusti volan iz ruku.

L. B, policajac koji je suspendovan nakon što je objavio fotografiju svoje zadnjice, ponovo se našao u žiži javnosti. "Gologuzi policajac", kako ga nazivaju kolege, na svom Fejsbuk profilu objavio je video snimak svoje vožnje sa dečakom, ne starijim od pet, šest godina, a kojom je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << narušio nekoliko pravila Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Iako suspendovan po nekoliko osnova, L.B. je i dalje radnik MUP-a i redovno prima platu, ali ne dolazi na posao.

Na pomenutom snimku on vozi automobil, jednom rukom drži volan, a u drugoj mobilni telefon, kojim snima vožnju. Društvo mu pravi dečak predškolskog uzrasta koji sedi na prednjem sedištu, što je protivzakonito. Ni vozač ni dečak nisu vezani pojasom, a uz glasnu muziku njih dvojica sve vreme skakuću u pevaju.

L.B. je "Blicu" odgovorio da on više nije policajac, da bi se zatim ispravio i rekao "suspendovan sam i ne znam šta se dalje dešava. Ja jesam na tom snimku sa svojim sinom, ali nismo se kretali. Dokažite da jesmo", rekao je on.

Sporni video ubrzo je izbrisan sa Fejsbuk profila L.B.-a.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

NOVI SKANDAL GOLIŠAVOG POLICAJCA Pripadnik MUP-a vozio dete na prednjem sedištu

Izvor: Blic, 01.Apr.2015

Policajac Uprave za obezbeđenje MUP-a Srbije ugrozio je život sina, kojeg nije vezao sigurnosnim pojasom...Lepomir Bakić, policajac koji je suspendovan nakon što je objavio fotografiju svoje zadnjice, ponovo se našao u žiži javnosti. „Gologuzi policajac“, kako ga nazivaju kolege, na fejsbuk...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.