Prvo dobio oralni seks od prostitutke, pa joj onda rekao da je policajac

Izvor: Blic, 05.Apr.2013, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo dobio oralni seks od prostitutke, pa joj onda rekao da je policajac

Advokat jedne prostitutke iz Pensilvanije otkrio je da se detektiv na tajnom zadatku koji je uhapsio njegovu klijentkinju malo više uneo u svoj lažni identitet.

Policajac Ronald DePelegrin (48) priznao je da je dozvolio Dajani Gros (26) da mu pruži oralni seks pre nego što ju je obavestio da je policajac.

DePelegrin je rekao da je 22. marta stupio u kontakt sa Grosovom, koja je na sajtu Pitsburgh Backpage nudila seksualne usluge pod imenom Beki Dajmon.

Njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dvoje su ugovorili seansu od pola sata po ceni od 145 dolara u jednoj kući u Houmstedu. Tamo joj je DePelegrin rekao da nije policajac i ona se skinula. U izveštaju dalje piše:

„Skinuo sam odeću i Beki mi je stavila kondom. Počela je sa oralnim seksom a onda sam rekao da dolazi policija. Beki je pogledala kroz prozor, ja sam skinuo kondom i brzo se obukao. Rekao sam joj da sam policajac i da je uhapšena”.

Advokat Dajane Gros izjavio je da je DePelegrinovo ponašanje neprihvatljivo.

„Glavni problem je što je policajac u ovom slučaju učestvovao u istoj kriminaloj aktivnosti protiv koje se bori”.

PR kancelarije okružnog tužioca rekao je da je tužilac odlučio da DePelegrinov postupak „nije prepreka da nastavimo sa krivičnim gonjenjem Grosove”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvo dobio oralni seks od prostitutke, pa joj onda rekao da je policajac

Izvor: Dzungla.org, 05.Apr.2013

Advokat jedne prostitutke iz Pensilvanije otkrio je da se detektiv na tajnom zadatku koji je uhapsio njegovu klijentkinju malo više uneo u svoj lažni identitet.... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Policajac pustio prostitutku da mu pruži oralni seks, pa je uhapsio!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Apr.2013

"Skinuo sam odeću i Beki mi je stavila kondom. Počela je sa oralnim seksom, a onda sam rekao da dolazi policija. Beki je pogledala kroz prozor, ja sam skinuo kondom i brzo se obukao. Rekao sam joj da sam policajac i da je uhapšena", napisao je policajac u izveštaju

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.