Moj dečko je upoznao njega i Ninu, Aniti Mančić nije trebalo ime Glumica obelodanila šta joj je radio Lečić

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 10:05

"Moj dečko je upoznao njega i Ninu, Aniti Mančić nije trebalo ime" Glumica obelodanila šta joj je radio Lečić

Danijela ističe u intervjuu da time što nije javno otkrila sve detalje praktično zaštitila i Lečićeve najbliže

U velikoj ispovesti za Nedeljnik, glumica Danijela Štajnfeld, koja je u martu ove godine obelodanila da ju je silovao Branislav Lečić, ispričala da je nastao totalni muk među njenim kolegama onog trenutka kad je saopštila ime seksualnog napasnika.

- Kad je izašao film u septembru, mnoge kolege iz Srbije su me našle na Instagramu i pisali mi: ‘Dušo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moja, srce, mi smo se brinuli za tebe… Kaži ko god te je silovao, samo kaži, uz tebe smo, verujemo ti.’ A šta se desilo kad sam u martu izgovorila njegovo ime. Nastao je muk. Niko se više ne javlja od kad su saznali da je to Lečić - ispričala je Danijela za Nedeljnik.

, napominjući da su i članovi njegove familije žrtve njegovog ponašanja.

- Mnoge informacije nisam podelila i nadam se da nikad neću biti prinuđena da sve pustim u javnost - naglašava ona.

Danijela je objasnila u razgovoru za Nedeljnik da nikome nije potrebna ovakva vrsta eksponiranja, da žive u medijskom linču i da im bude neprijatno da dolaze u svoju domovinu.

Ona je ispričala da je pred premijeru njenog filma "Zaceli me" na Sarajevskom festivalu napisala koleginici Aniti Mančić da je preživela strašno silovanje u Srbiji i da je napravila film o tome.

- Anita se šokirala. Žao mi je što je nisam bolje pripremila na tu strašnu vest. Anita je posle filma odmah znala ko je, iako joj nisam rekla ime - rekla je Danije u velikom intervjuu za Nedeljnik.

Danijela je ispričala da je Lečić pokušavao da ima seks sa njom još od premijere njihove zajedničke predstave, koja je bila u novembru 2011. godine.

- Moj tadašnji dečko je bio na premijeri i upoznao se sa Lečićem i njegovom suprugom Ninom. Nikad nisam davala znake Lečiću da tu može nešto da bude više osim prijateljstva i posla - istakla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.