Pokušao da ISKOPA OČI SUPRUZI! Jezivi detalji porodičnog nasilja u Pančevu: Žena satima mučena i ubadana nožem

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2020, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao da ISKOPA OČI SUPRUZI! Jezivi detalji porodičnog nasilja u Pančevu: Žena satima mučena i ubadana nožem

Željko S. (33) uhapšen je zbog sumnje da je u sredu svoju suprugu V. T. (44) u mestu Topola kod Pančeva izbo nožem, nanevši joj povrede po licu, rukama i glavi.

Željko već ima dosije i to baš zbog nasilja u porodici, međutim V. T. mu se uvek vraćala.

On se sumnjiči da je u naselju Topola prekjuče po podne zadao više uboda svojoj supruzi, a potom pobegao. Policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila. Povređena žena zbrinuta je iste večeri na Vojnomedicinskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << akademiji.

Dr Darko Mirković, glavni dežurni hirurg VMA, rekao je za RTS da je oko 22 sata primljena žena koja je po grudima i licu imala veliki broj posekotina koje je zadobila od muža. On je rekao da je u pitanju porodično nasilje. Iz VMA rekli su juče da je žena primljena i hospitalizovana na Odeljenje maksilofacijalne hirurgije, kao i da nemaju više detalja o njenom stanju.

Željko S. zadržan je u policiji, nakon čega je juče saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu. Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudu da mu se odredi pritvor.

- Ž. S. (33) se stavlja na teret da je 22. januara svoju suprugu V. T. (44) na pružnom prelazu kod naselja Topola u Pančevu napao fizički i zadao joj više uboda nožem, nanevši joj teške telesne povrede -rekli su iz OJT u Pančevu.

Kako se saznaje, sve je počelo u sredu oko 11 sati ujutru, kada je Željko došao u kuću suprugine majke u kojoj je bila i ona, zahtevajući da njegova žena pođe sa njim.

- V. T. je pristala da pođe sa njim, jer je već tada počeo da joj preti. Žena je iz kuće s njim pošla u pidžami i papučama. Željko ju je, navodno, vodio peške celim gradom duže od četiri sata - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Kako dodaje, sumnja se da je Željko na svoju suprugu nasrnuo oko 15.40 sati, kada su stigli do pruge, u naselju Topola kod Pančeva.

- On je tada, kako se sumnja, izvadio nož i izbo je po rukama, licu i glavi, a zatim pobegao. Navodno se krio kod svog prijatelja u Malom Ritu, naselju pored Topole, gde su ga našli u alkoholisanom stanju - dodaje izvor.

Kako se saznaje, V. T. i Željko bili su godinama u vezi pre nego što su stupili u brak. Prema rečima izvora, oni su se venčali tajno.

Željko i V. T. su se već nekoliko puta rastajali, a kako se saznaje, već ga je prijavljivala za nasilje u porodici.

- Željko je već procesuiran za nasilje u porodici, ali svaki put bi se sve završavalo na početku istrage, jer je V. T. odustajala od prijave - dodaje izvor.

Željku S. na teret se stavlja krivično delo nasilje u porodici, za koje je zaprećena kazna do pet godina zatvora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.