Pokušao ATENTAT na Trampa? Muškarac uhapšen kada je probao da preskoči ogradu predsedničke rezidencije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao ATENTAT na Trampa? Muškarac uhapšen kada je probao da preskoči ogradu predsedničke rezidencije

Metalna barijera postavljena nakon serije incidenata

Američka Tajna služba uhapsila je osobu koja je pokušala da preskoči bezbednosnu barijeru postavljenu duž vašingtonske Avenije Pensilvanija oko Bele kuće, dok se tu unutra nalazio predsednik SAD Donald Tramp, prenosi AP.

Agencija navodi da je Tajna služba na Tviteru objavila da je u osam sati jutros po lokalnom vremenu ta osoba pokušala da preskoči metalnu barijeru koja je postavljena kao drugi red zaštite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bele kuće, pored ograde koja se nalazi oko nje.

Ova barijera je postavljena nakon serije incidenata u kojima su osobe preskakale ogradu Bele kuće poslednjih godina, uključujući i slučaj muškarca koji je 2014. uspeo da uđe u rezidenciju američkog predsednika.

Navodi se da je pešacima nakon jutrošnjeg incidenta privremeno bilo zabranjeno da prolaze tim područjem, a Tajna služba nije navela nikakve druge detalje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.