Pokret socijalista: Vulin sprečio zloupotrebu novca građana Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Dec.2014, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret socijalista: Vulin sprečio zloupotrebu novca građana Srbije

Potpredsednica Pokreta socijalista Mirjana Milutinović izjavila je danas da je lider te partije Aleksandar Vulin sprečio 'bilo kakvu mogućnost da se zloupotrebi novac građana Srbije prilikom dodele sredstava NVO'.

Ona je, reagujući na pisanje pojedinih medija o raspodeli novca iz budžeta namenjenih nevladinim organizacijama, rekla da Vulina napadaju "zato što nije zaćutao pred silom koja uporno pokušava da destabilizuje Vladu Srbije".

"Svi znamo da pojedinim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << centrima moći ne odgovara premijer koji ima ogromnu podršku naroda. Previše su se pojedini međunarodni faktori navikli na poslušnike na čelu ministarstava. Naučili su da naši ministri govore samo ono što bi oni želeli da čuju. Aleksandar Vulin će uvek govoriti istinu", poručila je Milutinović, navodi se u saopštenju PS.

Što Vulina "više budu besmisleno optuživali, istina o Šešelju, Rami, SAD i njenim satelitima u našem društvu biće sve glasnija", dodala je funkcionerka PS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.