Pokrenut postupak protiv televizije Hepi zbog scene u rijalitiju

Izvor: B92, 16.Okt.2019, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrenut postupak protiv televizije "Hepi" zbog scene u rijalitiju

Savet REM pokrenuo je postupak za izricanje mere protiv televizije "Hepi" zbog emitovanja scene oralnog seksa u rijaliti programu "Parovi", preneo je UNS.

Po navodima UNS-a, predstavnik i glavni i odgovorni urednik te televizije Milomir Marić pozvan je na narednu sednicu REM-a da se izjasni o tom slučaju, kao i o uvredama koje je izneo 30. septembra na račun profesora Filozofskog fakulteta Danijela Sinanija u emisiji "Dobro jutro, Srbijo".

Na portalima i društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mrežama ranije je objavljen necenzurisani snimak oralnog seksa za koji se navodi da je emitovan u rijalitiju "Parovi" u živom programu pre ponoći na nacionalnoj televiziji, a reagujući na te navode, Marić je rekao da "niko to nije uradio" nego "pokazao kako se to radi".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.