Putnička vozila na Horgošu čekaju pet sati

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Avg.2019, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnička vozila na Horgošu čekaju pet sati

Putnička vozila na graničnom prelazu Horgoš, sa Mađarskom, čekaju oko pet sati na izlaz iz Srbije, dok na ulazu čekaju oko 15 minuta.

Na Graničnom prelazu "Horgoš 2", s Mađarskom, putnička vozila čekaju oko tri sata na izlaz iz Srbije, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Na drugim graničnim prelazima sa Mađarskom putnička vozila čekaju na izlaz iz Srbije oko pola sata na Bačkom Bregu i sat i po na prelazu Kelebija.

Putnička >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vozila na graničnom prelazu sa Hrvatskom, Batrovci, čekaju oko sat i po na izlaz iz zemlje, dok se na izlaz iz Srbije na graničnom prelazu Gradina, sa Bugarskom, čeka oko 15 minuta.

Na graničnim prelazima sa Crnom Gorom putnička vozila čekaju oko 35 minuta na izlaz i sat vremena na ulaz u Srbiju na prelazu Gostun, dok se automobili zadžavaju 20 minuta na prelazima Jabuka i Špiljani na ulaz u Srbiju.

Putnička vozila na graničnom prelazu Preševo, sa Severnom Makedonijom, čekaju 20 minuta na ulaz u Srbiju.

Nа nаplаtnim stаnicаmа u Srbiji nemа zаdržаvаnjа.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.