Bez zadržavanja na rampama, oprez zbog magle i odrona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2021, 07:36

Bez zadržavanja na rampama, oprez zbog magle i odrona

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, a vozačima se savetuje opreznost zbog mogućnosti pojave magle i odrona na pojedinim deonicima, saopšteno je danas iz JP ''Putevi Srbije''.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnim prelazima Batrovci i Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Auto-put E-763, Ub - Obrenovac, u smeru ka Obrenovcu, od danas do 7. marta, od 8 do 16 časova, radovi u pokretu, na ispiranju kišne kanalizacije u zaustavnoj saobraćajnoj traci.

Auto-put E-75, na deonici petlja Požarevac - petlja Velika Plana (od km 264+050 do km 292+870, pun profil autoputa) od 3. do 9. marta, od 8 do 16 časova, istražni radovi za potrebe rehabilitacije. U zoni radova za saobraćaj će biti povremeno zatvorena preticajna ili vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati u slobodnoj saobraćajnoj traci.

Auto-put E-763, do 10. marta, od 9.30 do 17 sati, radovi na ITS opremi, prvo u smeru ka Čačku u tunelu „Savinac“, a nakon toga u tunelu „Brđani“, zatim u smeru ka Beogradu, radovi prvo u tunelu „Brđani“ a zatim u tunelu „Savinac“. Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom dok će za saobraćaj biti zatvorena vozna saobraćajna traka.

Na teritoriji Požege zbog mogućih osulina savetujemo oprez pri vožnji i prilagođenu brzinu kretanja na državnim putevima I B reda broj 21 i I B reda broj 23.

Na teritoriji Zaječara učestali odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima. Najviše ih ima na Đerdapskoj magistrali, na putevima II A reda broj 221 (klisura Koretanac) i II A reda broj 222 (prilaz Babinom Zubu) gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, koja obaveštava o odronima.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.