Pojačan saobraćaj na kraju vikenda: Evo na kom mestu je kolona 5 KILOMETARA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2017, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj na kraju vikenda: Evo na kom mestu je kolona 5 KILOMETARA!

Vozačima se savetuje opreznija vožnja

Saobraćaj u Srbiji je večeras pojačanog intenziteta na prilaznim putevima većih gradova, što je i karakteristično za kraj vikenda, ali se za sada odvija bez zastoja, međutim sa usporenom vožnjom na prilaznim putevima većih gradova.

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, na naplatnim stanicama nema dužih zadržavanja od pet minuta.

Zbog povremene kiše i mestimično mokrih kolovoza vozačima se savetuje opreznija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sporija vožnja, kao uzdržanje većeg rastojanja između vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije" zadržavanja na naplatnim stanicama nisu duža od 10 minuta.

Prema podacima Uprave granične policije, na izlazu iz zemlje u pravcu ka Mađarskoj, na graničnom prelazu "Horgoš", putnička vozila čekaju oko 120 minuta, na prelazu "Horgoš 2" 60 minuta, na "Bačkim Vinogradima" do 60 minuta.

Poslednji talas turista i gastarbajtera na povratku u zapadne zemlje, napravio je veliku gužvu na graničnom prelazu Batrovci, na izlasku iz Srbije, gde je večeras oko 20.30 sati formirana kolona od skoro pet kilometara.

Saobraćaj na ulasku u našu zemlju odvija se normalno, ali su kontrole na ulasku u Hrvatsku i veliki broj vozila napravili "čep" od skoro pet kilometara.

Na ostalim graničnim prelazima saobraćaj je pojačanog inteziteta, zadržavanja se kreću u intervalima od 30 do 60 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.