Izvor: RTS, 24.Jul.2021, 06:34

Gužve na Horgošu, najopterećenije naplatne rampe Preljina, Stara Pazova, Obrenovac

Na auto-putevima i glavnim putnim pravcima saobraćaj je jutros pojačanog intenziteta, što je i očekivano, s obzirom da je vikend i da se nalazimo u turističkoj sezoni, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Pored dužeg zadržavanja na graničnim prelazima može povremeno dolaziti i do zastoja na naplatnim rampama, među kojima su najopterećenije Preljina, Stara Pazova, Obrenovac i Dimitrovgrad, dodaje se u saopštenju.

Na graničnom prelazu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Horgoš, putnička vozila čekaju jedan i na ulazu, i na izlazu iz zemlje.
Međutim, trenutno zadržavanje prema Mađarskoj i iz Mađarske je još dva sata. Tako da između tri i četiri sata treba da računaju svi oni koji budu koristitli granični prelaz Horgoš.
U kolonama je 90 odsto putnika sa inostranim pasošima. To su oni koji idu u svoje domovine - Bugarski, Tursku, Severnu Makedoniju, Albaniju, ali i oni koji se vraćaju u Zapadnu Evropu.
Za proteklih 12 sati u zemlju je ušlo 10.000 putnika u oko 3.000 putnilkih vozila i pedesetak autobusa. Izašlo je oko 5.800 putnika u 1.800 putničkih vozila i dvadesetak autobusa.
Gužva na Horgošu preliće se i na druge prelaze. Na Horgošu 2, Kelebija i Bački breg uglavno se na ulazu u zemlju čeka dva sata. 
Na Batrovcima se čeka 40 minuta.

Na izlazu iz zemlje, putnička vozila na prelazu Gostun čekaju 40 minuta, a na Preševu 30 minuta.
Na teretnim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.