Pojačan priliv putnika na prelazima do septembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2019, 05:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan priliv putnika na prelazima do septembra

U jeku sezone godišnjih odmora na granici je pojačan intenzitet saobraćaja ali dužeg čekanja od 15 minuta za prelazak putničkog saobraćaja nema. Slično je i sa teretnim saobraćajem gde su čekanja minimalna. Očekivanja nadležnih su da će pojačan priliv putnika biti aktuelan još oko dve nedelje pogotovo na izlazu iz zemlje. Kada je teretni saobraćaj u pitanju veći priliv kamiona očekuje se tokom septembra s krajem godišnjih odmora.

Vozači kamiona na granici i sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << minimumom kontrole čekaju do sat vremena za prolazak što je slučaj ovih dana na Batrovcima. Kažu da im ni vreline preko 36 stepeni ne smetaju jer današnji teretnjaci imaju sve uslove za duža čekanja koja su česta na prelazima. Jedino je potrebno na vreme se pripremiti.

Putnici u ovo doba godine većinom turisti koji prelaze granicu zadovoljni su kraćim zadržavanjem na prelazu. Za dolazak na granicu priprema je obavezna čega su svesni jer prodavnica nema gde se mogu snabdeti sa hranom i pićem.

Nadležni očekuju da će jači priliv putnika potrajati do početka septembra meseca. Za to vreme čine se svi napori da vreme čekanja ne bude predugačko.

Za sada najduže se tokom sezone čekalo na prolaz do 90 minuta, a ovih dana čekanje je oko 15 minuta na izlazu iz zemlje dok na ulazu gotovo da i nema zadržavanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.