Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2016, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte trajler za novi Diznijev hit – Knjiga o džungli (VIDEO)

LOS ANĐELES - Kako je u zadnjih par godina u Dizniju postalo normalno da nas svako malo počaste igranom verzijom nekog svog animiranog filma, tako ni ove godine ne odustaju od te tradicije.

Izašao je konačni trailer za dugo očekivanu adaptaciju poznate knjige Radijard Kiplinga, Knjiga o džungli.

U novoj verziji Moglija glumi Nil Seti, mladi glumac kojem je ovo prva uloga. Podršku mu daje zvjezdana ekipa. Skarlet Džonson odabrana je kao zmija Kaa, a Idris Elba >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je okrutni tigar Šir Kan.

Bil Marej dao je glas veselom medvjedu Balou, dok je Ben Kingsli utjelovio njegovu partnerku, panteru Bagiru. U sporednim ulogama su Kristofer Volken kao King Luie, Lupita Niong’o u ulozi Rakaše i Djankarl Esposito kao Akela.

Film, koji je po svemu sudeći, hibrid između pisane verzije i originalnog Diznijevog animiranog filma iz 1967. godine je već oduševio mnoge zbog svog prelijepog izgleda.

Čini se da prave ljubitelje filmske umjetnosti čeka jedno nevjerovatno iskustvo.

Peta ekranizacija Knjige o džungli u kina stiže 15. aprila ove godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.